Андріан Волгін зняв кайданки. ВІДЕО

Нагадаємо, сьогодні депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін прикував себе до батареї у кабінеті міського голови Івано-Франківська. Через протест депутата міської ради Андріана Волгіна...

Нагадаємо, сьогодні депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін прикував себе до батареї у кабінеті міського голови Івано-Франківська.

Через протест депутата міської ради Андріана Волгіна відбулося засідання депутатської комісії з питань містобудування та земельних відносин. Члени комісії одноголосно прийняли рішення звернутися в управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Івано-Франківської міської ради щодо законності будівництва на вул. Г. Мазепи, 144. Про це повідомив Руслан Марцінків.

Про результати розгляду управління звітуватиме на сесії міської ради 30 серпня. Також комісія порекомендувала забудовнику на час вирішення питання законності призупинити будівництво. Андріан Волгін підтримав таке рішення комісії та звільнив себе з кайданок.

Відео з кабінету міського голови Івано-Франківська, на якому видно, як депутат покидає приміщення, оприлюднив на своїй сторінці у Facebook Богдан Досюк.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...