У Галицькому НПП встановили круглодобове чергування, щоб не допустити пожеж у лісі

В Івано-Франківській області внаслідок спекотної погоди виникла небезпека лісових пожеж.  Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства інформує про посилення готовності до пожежно-небезпечного періоду в...

В Івано-Франківській області внаслідок спекотної погоди виникла небезпека лісових пожеж. 

Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства інформує про посилення готовності до пожежно-небезпечного періоду в Галицькому національному природному парку.

“Згідно телефонограми обласного управління лісового і мисливського господарства в Івано-Франківській області та відповідного наказу директора парку Олега Гайдука від 2 серпня, всі підрозділи служби охорони Природно-Заповідного Фонду встановили круглодобове чергування працівників в лісових обходах, конторах лісництв та конторі парку”, — йдеться у повідомленні управління лісового та мисливського господарства.

Дирекція парку звертається до населення району та туристичних груп з проханням утриматися від відвідування лісових масивів для відпочинку в пожежно-небезпечний період. Також в Галицькому НПП повідомляють про перекриття шлагбаумами в’їздів до лісових на цей час.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...