Мальтійська служби допомоги Івано-Франківська запрошує на “живе спілкування”

10 серпня на Вічевому майдані Івано-Франківська проводитиметься захід «Живе спілкування з Мальтійським капеланом за межами церкви». З 17.00 до 19.00 на Вічевому майдані стоятиме...

10 серпня на Вічевому майдані Івано-Франківська проводитиметься захід «Живе спілкування з Мальтійським капеланом за межами церкви».

З 17.00 до 19.00 на Вічевому майдані стоятиме мальтійський намет, де всі охочі зможуть поспілкуватись з капеланом Мальтійської Служби Допомоги, йдеться на офіційній сторінці організації.

Цей захід відбувається у рамках пілотного проекту, присвяченого Дню молоді, який ініціює Мальтійська Міжнародна Молодіжна мережа.

Так молоді мальтійці з 9 країн (Албанія, Литви, Польщі, Німеччини Угорщини, Румунії, Словаччини, України та Чехії) хочуть привернути увагу людства до сучасних молодіжних проблем, починаючи від браку нормального живого спілкування, що часто є однією з причин молодіжного булінгу. 

З допомогою різноманітних акцій молоді мальтійці хочуть не тільки привернути увагу до даних проблем, але й всім разом знайти шляхи вирішення.

Зокрема мальтійці Івано-Франківська з 8 по 13 серпня планують провести наступні заходи : 
8-9 серпня – Секретний соціальний експеримент 
10 серпня – Живе спілкування з Мальтійськийм капеланом за межами церкви 
13 серпня о 18.00 – Конференція в Urban Space 100 

Категорії
Новини
Новини
Loading...