Коломийські діти, які мають пільги, отримали сертифікати на шкільну форму і канцтовари

Сьогодні у залі засідань міської ради працівники служби у справах дітей вручили сертифікати на придбання шкільної форми та канцтоварів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського...
Сьогодні у залі засідань міської ради працівники служби у справах дітей вручили сертифікати на придбання шкільної форми та канцтоварів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей зі статусом внутрішньо переміщених осіб, дітей загиблих учасників АТО та дітей, батьки яких отримали отримали інвалідність внаслідок участі в АТО.

 
 
З міського бюджету на це передбачено 152 тисячі гривень. Діти-сироти отримали кожен по 2142 грн. для купівлі шкільної спортивної форми і 714 грн. для шкільного приладдя.
 
Відповідно до законодавства, шкільною формою забезпечують лише дітей-сиріт. Однак, за словами начальника служби у справах дітей Ігоря Івахнюка, завдяки підтримці депутатів міської ради, уже другий рік поспіль у Коломиї знайшли можливість поширити це правило і на дітей зі статусом внутрішньо переміщених осіб, а цього року таку фінансову підтримку від міста отримали ще й діти загиблих учасників АТО та діти, батьки яких отримали отримали інвалідність внаслідок участі в АТО .
 
– Тепер, – каже Ігор Івахнюк, – вивчаємо можливість забезпечити такими сертифікатами і дітей із малозабезпечених і багатодітних родин, які цього потребують.
 
Категорії
Новини
Новини
Loading...