У тендері з будівництва моста на Пасічну беруть участь чотири підприємства

7 серпня завершилося прийняття пропозицій учасників щодо будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна. 4 підприємства-учасники, які подали...
7 серпня завершилося прийняття пропозицій учасників щодо будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна. 4 підприємства-учасники, які подали заявку, проходять перевірку документації.
 

Про це повідомляється на сайті Івано-Франківського міськвиконкому.

Міськвиконком також називає умови до учасників тендеру.

“Вони повинні надати довідки щодо наявності матеріально-технічної бази, засобів механізації, інструментів та обладнання для виконання робіт, що є предметом закупівлі. Також надати довідку про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для виконання робіт, що є предметом закупівлі. Крім того, учасники торгів зобов’язані надати копії договорів про виконання аналогічних робіт з будівництва мостів, виконаних за попередні 5 років вартістю не менше 150 млн. грн.”, — йдеться у повідомленні.

Начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак наголошує, що роботи зі зведення таких конструкцій досить специфічні, тож не всі можуть їх виконувати.

“Зголосилося виконувати роботи 4 фірми: 2 київські фірми, 1 місцева та фірма з Азербайжану. На даному етапі  триває опрацювання та перевірка документації. Торги між учасниками, які будуть допущені до торгів відбудуться 12 вересня”, – сказав Роман Галіпчак.

За словами міського голови Івано-Франківська Руслан Марцінків, через місяць після оголошення результатів переможець зможе приступити до виконання робіт. За попередніми даними спорудження моста планують завершити до вересня 2019 року. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...