Івано-Франківська область готова до осінньо-зимового періоду на 65%

На комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій розглядалися питання щодо стану підготовки місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування до дій в...
На комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій розглядалися питання щодо стану підготовки місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

 
Зокрема, йшлося про готовність до опалювального періоду обласних закладів освіти та охорони здоров’я. Станом на сьогодні 563 школи, 214 дошкільних навчальних закладів, 46 лікарень та 100 амбулаторій повністю готові до зниження температурних режимів. Як підсумок, область на 65% готова до проходження осінньо-зимового періоду, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Також говорили про стан безпеки на автошляхах області та методи його покращення. За результатами доповідей та з метою створення належних умов для учасників дорожнього руху комісія вирішила посилити контроль за станом вулично-дорожньої мережі і його готовністю до експлуатації в осінньо-зимовий період.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...