Мешканка Прикарпаття потребує допомоги небайдужих

Маленькій Полінці потрібна мама здорова та красива. Таня Черних,як будь-яка молода мама, жила,працювала, виховувала маленьку донечку. Коли в грудні 2015 року захворіла на ангіну...

Маленькій Полінці потрібна мама здорова та красива.

Таня Черних,як будь-яка молода мама, жила,працювала, виховувала маленьку донечку. Коли в грудні 2015 року захворіла на ангіну й гадки не мала, яка підступна хвороба криється в ній. Здавалось би хвороба відступила. Але тривалий час змінювалась температура тіла й жінка змушена була звертатись до різних лікарів , про це повідомляє в соцмережі Facebook журналістка Наталя Харів.

Раптово в квітні 2016 року жінці стало гірше – з’явилася висипка по всьому тілі, збільшились лімфовузли, підвищилась температура. 29 квітня почула страшне –гостра лімфобластна лейкемія. Діагноз цей чула неодноразово, адже допомагала чим могла діткам, що борються з цією недугою. Й уявити не могла, що таке може статись з нею. 

«Це був удар . Я плакала, кричала несамовито від того, що я можу померти й залишити свою кровиночку. Знала, що на лікування потрібні шалені гроші, яких ні в мене, ні в моїх рідних нема. Знала, що потрібно тікати лікуватись за кордон», – розповідає Таня.

Жінка й справді прагнула лікуватись в Польщі, але коли дізналась які кошти необхідні, зрозуміла що прийдеться розпочати лікування в рідному місті.

За допомогою знайомих та незнайомих небайдужих людей жінці вдалося пройти курс хіміотерапії в відділенні гематології Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. На всі обстеження та лікування вже витрачено близько мільйона гривень. Вдалося ввійти в стан ремісії. 

«Мені невимовно боляче від того, що моя дитина може залишитись без мене. Я прошу Бога, щоб Він витяг мене з цієї прірви і щоб моя дитина була щаслива, щоб я могла дарувати їй свою любов і тепло, бо це для дітей найголовніше», – продовжує розповідь Таня.
Зараз, як каже, пройдена половина шляху. Але молодій жінці потрібна ще трансплантація кісткового мозку. В червні жінка пройшла обстеження в інституті гематології і трансплантації м.Варшави. За результатами обстеження донором може бути її рідний брат. На саму ж операцію необхідно 100 тисяч доларів.

31 липня Таня лягла на черговий курс хіміотерапії, на який необхідно щонайменше 20 тисяч гривень. У вересні Таня знову збирається до Варшави, а це ще 50 тисяч гривень. І з відкритим серцем та щирою душею Таня Черних звертається до українців в Україні та за її межами допомогти зібрати необхідні суми – 50 тисяч гривень і 100 тисяч доларів.

Як не прикро констатувати, але більшість благодійних фондів, які є в Україні відмовляються допомагати дорослим онкохворим. Не допомагають їм і багатії. Бо вони ж воліють допомагати лише для реклами та й лише в певний період часу, як, наприклад, передвиборчі кампанії для політиків. Таня вірить, що в світі є ще люди які охоче допоможуть їй подолати хворобу, зберегти життя, адже вона потрібна своїй Полінці. 

Звісно, хвороба дається взнаки і жінка не може працювати фізично. Отримала першу групу інвалідності, піклується про неї мама, яка вже пенсіонерка. Отак і живе, надіючись на нас з вами, на те, що подолає ту підступну хворобу, не проводитиме весь час в лікарняних палатах, а обов’язково стане щасливою.

Реквізити для допомоги Приватбанку: гривня 4149 4978 3630 2804 Черних Т.В.
долар 4149 4978 7066 2469 Черних Є.П.
євро 5168 7426 0488 2682 Черних Є.П.
Тел. мами 0975923795 Черних Є.П.
Світлина від Наталії Харів.

Категорії
Новини
Новини
Loading...