Поліцейські Франківська радились з владою, як запобігти насильству в сім’ї

Упраління патрульної поліції спільно з іншими структурними підрозділами Національної поліції України учора організували та провели семінар-нараду з питань запобігання і протидії насильству в сім’ї....
Упраління патрульної поліції спільно з іншими структурними підрозділами Національної поліції України учора організували та провели семінар-нараду з питань запобігання і протидії насильству в сім’ї.

Це вже друга така зустріч – перша відбулася недавно на базі Патрульної поліції Івано-Франківська, повідомляє “Бліц-інфо”.

На другу зустріч прийшли заступник міського голови Олександр Левицький,заступник декана факультету №3 НАВС Альона Калініченко, начальник відділу ювенальної превенції Алла Бойчук, представники влади та правоохоронних органів.

На заході роз’ясненювали ефективні методи попередження насильства в сім’ї і протидії жорстокому поводженню з дітьми.

За 6 місяців 2017 року працівниками поліції зареєструвано 863 звернення на спецлінію “102” щодо вчинення сімейних кофліктів, це на 19% менше у порівнянні із аналогічним періодом 2016 року. Вказане свідчить про дієвість політики профілактичних заходів, що реалізовуються завдяки тісній співпраці з громадськістю.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...