Замість інформаційної стіни біля Головпоштамту облаштовують кафе — ЗМІ

У стіні поруч Івано-Франківського Головпоштамту, на якій розміщувались афіші театрів та кінозалів, прорубали ніші для дверей. Як повідомляє СТИК з власних джерел, дозвіл на реконструкцію будівлі...

У стіні поруч Івано-Франківського Головпоштамту, на якій розміщувались афіші театрів та кінозалів, прорубали ніші для дверей.

Як повідомляє СТИК з власних джерел, дозвіл на реконструкцію будівлі за адресою Січових Стрільців, 13-Б був наданий орендарям міською владою ще у 2014 році.

Сама ж будівля, яка віднедавна є власністю ПАТ “Укрпошта”, була передана у 2013 році Фондом державного майна в оренду ТзОВ “Панорама Плюс”. Майже одночасно з цим, Фонд держмайна надав погодження орендарям на переобладнання приміщення.

Директором товариства-орендаря є депутат Івано-Франківської міської ради від об’єднання “Самопомоч” Іван Пуйда.

Комплекс будівель Головпоштамту є пам’яткою архітектури місцевого значення. Однак, у переліку пам’яток включено будівлю з адресою “Січових Стрільців, 13-А”. Яким чином і коли “будівлю з афішами” виокремили в адресу “13-Б”, яка не включена до переліку пам’яток, наразі невідомо.

У 2014-2015 році працівники І.Пуйди вже намагались демонтувати стенди з афішами. Але, через збурення франківців та розголос в ЗМІ, роботи тоді припинили. Як виявилось – просто вичікували.

Категорії
Новини
Новини
Loading...