У Коломиї урочисто відкрили фестиваль “Медовий спас”

Сьогодні урочисто відкрили восьмий фестиваль-ярмарку “Медовий Спас у Коломиї”. Традиційною метою Фестивалю є збереження та розвиток традицій бджільництва на Прикарпатті, популяризація цілющих властивостей меду...

Сьогодні урочисто відкрили восьмий фестиваль-ярмарку “Медовий Спас у Коломиї”.

Традиційною метою Фестивалю є збереження та розвиток традицій бджільництва на Прикарпатті, популяризація цілющих властивостей меду та продукції бджільництва, інформує прес-служба Коломийської міської ради.

В урочистостях взяли участь Керуючий Коломийською Єпархією УПЦ КП Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан та Правлячий Архієрей Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ Преосвященний Єпископ Василій. Далі до слова був запрошений заступник голови Коломийської міської ради Володимир Бойцан.

Для присутніх організували концертну програму за участю ансамблю бального танцю «Грація» БДЮТ, ансамблю народного танцю «Дивограй» БДЮТ, учасників вокально-естрадної студії «Star dream» МПК «Народний дім», студії естрадного мистецтва «Зорепад» та зразкового інтегрованого театру дитячої пісні «Дитячі мрії» з м.Львова.

Світлина від Коломийська міська рада.

Світлина від Коломийська міська рада.

Світлина від Коломийська міська рада.

Категорії
Новини
Новини
Loading...