На прикарпатті військових реабілітують музикотерапією (відео)

В обласному військовому госпіталі використовують музикотерапію. До обласного військового госпіталю, що базується в Коломиї, прибули волонтери. Вони мають за мету допомагати учасникам бойових дій...

В обласному військовому госпіталі використовують музикотерапію.

До обласного військового госпіталю, що базується в Коломиї, прибули волонтери. Вони мають за мету допомагати учасникам бойових дій повертатися до мирного життя після війни.

В цьому медичному закладі до цього питання ставляться доволі серйозно й використовують різні способи для якнайшвидшого фізичного та душевного відновлення захисників України, повідомляють Версії.

Допомогти пацієнтам госпіталю музикотерапією вирішили представники всеукраїнської асоціації «Музикотерапевти України». Її голова Ольга Безклинська переконана, що завдяки музиці, добрим словам та позитивним емоціям люди, які були на війні, швидше одужають, як фізично так і морально. В обласному військовому госпіталі постійно впроваджують нові методи для реабілітації пацієнтів, окрім арт та музикотерапії, пісень і танців, спілкування з психологами, тут найновіша апаратура, аналогів якої немає в жодному медичному закладі нашого краю.

Госпіталь ще зовсім недавно розпочав свою роботу, але тепер працює вже на усю потужність. Нова надсучасна апаратура допомагає якісно лікувати українських військових та інших пацієнтів, розповідає головний лікар Володимир Федоришин. На вулиці планують облаштувати ще дві альтанки, щоб там пацієнти могли гарно проводити своє дозвілля. Та й гостям і волонтерам тут завжди раді.

Детальніше про це дивіться у відеосюжеті телеканалу НТК

Категорії
Новини
Новини
Loading...