У зоні АТО знайшли тіло вбитого в бою підполковника Нацгвардії з Івано-Франківська

Знайдено тіло підполковника Нацгвардії Олександра Бойка, який зник 3 червня під час виконання бойового завдання в зоні АТО на Донбасі.   Про це у своєму...

Знайдено тіло підполковника Нацгвардії Олександра Бойка, який зник 3 червня під час виконання бойового завдання в зоні АТО на Донбасі.

 
Про це у своєму Твіттері повідомив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.
«Після довгих пошуків тіло убитого 3 червня в бою під Попасною полковника спецназу Нацгвардії Олександра Бойко доставлено в Сєвєродонецьк», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в червні під час виконання бойового завдання поблизу позицій російських окупантів, після бойового зіткнення група загону спецназ «Вега» Національної гвардії повернулася без свого командира – підполковника Олександра Бойка.

Бійці доповіли про загибель командира, але тіло не знайшли, і тому підполковник вважався зниклим безвісти – і живим, пише “Галка”.

Довідково. Службу чоловік проходив у Національній гвардії України, в/ч 1241, окремий загін спецпризначення “Вега”, Івано-Франківськ. До цього 10 років прослужив у Хмельницькому – у 8 полку спецпризначення.

Світла пам’ять Герою!

Категорії
Новини
Новини
Loading...