У Тернополі громадянин Конго побив поліцейського

Іноземець нестиме відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень працівникові поліції. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області. Кримінальне провадження за частиною другою...

Іноземець нестиме відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень працівникові поліції.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Кримінальне провадження за частиною другою статті 345 Кримінального кодексу – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків розпочато щодо громадянина Конго.

10 серпня в чергову частину Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового медика Тернопільської обласної лікарні про те, що в даний лікувальний заклад для надання медичної допомоги звернувся оперуповноважений тернопільської поліції. У пацієнта діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну травму передпліччя.

З’ясувалося, в ході проведення операції «Мігрант» лейтенант поліції разом з колегами виявили по вулиці Корольова в обласному центрі 32-річного громадянина Конго, який перебуває на території України незаконно. Іноземець поводився неадекватно і в ході спілкування наніс працівникові поліції тілесні ушкодження.

Категорії
Новини
Новини
Loading...