БК «Мельник» встановила новий сучасний і безпечний дитячий майданчик в ЖК по вул.Хоткевича

Для всіх батьків якісне дозвілля та безпека дитини стоїть на першому місці. Саме тому будівельна компанія «Мельник» не тільки зводить житло, в якому хочеться...

Для всіх батьків якісне дозвілля та безпека дитини стоїть на першому місці. Саме тому будівельна компанія «Мельник» не тільки зводить житло, в якому хочеться жити, а й турбується про здоров’я своїх мешканців через популяризацію спорту та здорового способу життя.

Нещодавно житловий комплекс по вулиці Гната Хоткевича від будівельної компанії «Мельник» отримав новий комплекс дитячого ігрового та спортивного обладнання. Він майстерно втілений у дереві, пластику та металі за малюнками відомого дитячого художника та відповідає всім міжнародним вимогам.

«Навіть найуважнішим матусям буває важко стежити за маленькими дітьми, які весь час перебувають в активному русі, змагаються один з одним, долають різні перешкоди. Власне через турботу за дітей, все дитяче обладнання відповідає Європейським та національним нормам безпеки. Це підтверджують відповідні сертифікати і санітарні висновки», – пояснюють в будівельній компанії «Мельник».

Окрім цього, в будівельній компанії «Мельник» наголошують, що правильно здійснений монтаж та встановлення дитячого ігрового та спортивного обладнання, періодичний контрольний огляд, плановий регламентний огляд та ремонт забезпечать тривалу, а головне безпечну експлуатацію дитячих майданчиків.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...