Владу Франківська закликають перенести старий паровоз із локомотиворемонтного заводу до Привокзального скверу

Зараз локомотив стоїть на постаменті за огорожею Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу, куди не можуть потрапити пересічні мешканці міста. Ідею у соцмережі Facebook запропонував Петро Гой. “Мабуть,...

Зараз локомотив стоїть на постаменті за огорожею Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу, куди не можуть потрапити пересічні мешканці міста.

Ідею у соцмережі Facebook запропонував Петро Гой.

“Мабуть, не кожний знає про його існування. Чи можливо було би перенести його за межі заводу? Він міг би стати цікавою атракцією, місцем тяжіння для дітей… Де розташувати? Привокзальний сквер… Можливо знайдуться інші варіанти”, — написав Петро Гой.

В коментарях до допису користувачі пропонують встановити локомотив як альтернативу “хресту тверезості”, який сьогодні стоїть у Привокзальному сквері.

Нагадаємо, хрест у сквері поруч із вокзалом у лютому цього року встановили франківці із жартівливою метою. З того часу хрест досі стоїть у сквері. 8 серпня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міськвиконкому облагородити встановлений хрест та перетворити його на “туристичну принаду”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...