В Івано-Франківську планують відремонтувати ще дві вулиці

В Івано-Франківську відремонтують ще дві вулиці – Дучимінської та Павлика. Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому визначило підрядників робіт з капітального ремонту вулиць Дучимінської та...

В Івано-Франківську відремонтують ще дві вулиці – Дучимінської та Павлика.

Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому визначило підрядників робіт з капітального ремонту вулиць Дучимінської та Павлика в Івано-Франківську, пише Галичина.

Щодо ремонту вул. Дучимінської, то найнижчу ціну на торгах запропонувало ТОВ «Будівельна компанія «Трейдзахідбуд» – 4,88 млн. гривень. Планується, що будівельні роботи завершаться до 30 червня 2018 року.

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ «Будівельна компанія «Трейдзахідбуд» є житель Івано-Франківська Дем’янів Ігор Михайлович.

Вулицю Павлика ремонтуватиме ТОВ «Карпатська будівельна компанія» за 3,391 млн. гривень. Планується, ремонт вулиці завершиться до кінця 2017 року.

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ «Карпатська будівельна компанія» є житель Івано-Франківська Шелист Юрій Петрович. У 2010-2015 роках Юрій Шелист був депутатом Тисменицької районної ради від ВО «Свобода».

Категорії
Новини
Новини
Loading...