У Надвірні до Дня незалежності реконструюють водогін

У місті тривають роботи комунальних служб з виконання Плану соціально-економічного розвитку м.Надвірна на 2017 рік, зокрема, що стосується водно-каналізаційного господарства. Силами КП «Надвірнаводоканал» проводяться...

У місті тривають роботи комунальних служб з виконання Плану соціально-економічного розвитку м.Надвірна на 2017 рік, зокрема, що стосується водно-каналізаційного господарства. Силами КП «Надвірнаводоканал» проводяться ремонтні роботи поточного і капітального характеру, щоб забезпечити мешканців міста безперервним постачанням якісної питної води.

Нещодавно розпочали капітальний ремонт водопроводу від вул.Мазепи до Надвірнянської ЗОШ №2, ДНЗ «Сніжинка», спортивної школи та стадіону «Нафтовик» в м.Надвірна. Оскільки цей водогін побудований ще кілька десятків років тому, трубопроводи вже фізично зносились та морально застаріли. Тому виникла необхідність в його повній реконструкції, повідомляє прес-служба Надвірнянської міської ради.

Станом на сьогодні замінюють сталеві та чавунні водопроводи на поліетиленові. Крім проведення земляних робіт, працівники КП «Надвірнаводоканал» використовують на окремих ділянках також сучасну технологію – метод санації. Загальна протяжність водопроводу складає 320 м/п. 

Зокрема, “Надвірнаводоканал” здійснило реконструкцію водогонів по вул.Петрушевича; по вул.К.Левицького та Д.Галицького, а також проведено підготовчі роботи для капітального ремонту водопроводу по вул.Котляревського. Планом соціально-економічного розвитку на 2017 рік передбачено ще ряд робіт капітального характеру, що дозволить покращити якість надання послуг населенню міста по водопостачанню та водовідведенню.

Категорії
Новини
Новини
Loading...