Прикарпатець, якого в дитинстві вдарило електрострумом напругою 10 тисяч вольт, вижив і досі бореться

У селищі міського типу Отинія проживає чоловік, якого вразив струм на шкільній перерві. В нього немає руки, вуха, обпечене майже усе тіло, та він...

У селищі міського типу Отинія проживає чоловік, якого вразив струм на шкільній перерві. В нього немає руки, вуха, обпечене майже усе тіло, та він має дещо більше. Любляча дружина та маленький син. 

Про життя Михайла Яневича зняли сюжет у програмі “Говорить Україна”. А відомий прикарпатський лікар Ростислав Валіхновський описав історію отинійця у Facebook.

“Це незвичайний пацієнт. Його незламність, мужність та сила духу може бути прикладом для інших. Михайло отримав електротравму силою в 10000 Вольт, опіки 63% шкіри, але не зламався, не поступився відчаю. Я дуже вдячний програмі Олексія Суханова «Говорить Україна», що звернула увагу на Олексія та безмежно радий, що маю змогу допомогти Михайлу. У нашому медичному центрі ми вже розпочали серію благодійних операцій серед яких 7 видів хірургічних втручань: ми підготовимо руку до протезування; відновимо функціональність правої кисті та пальців; відновимо естетику лівої вушної раковини; сформуємо мочку правого вуха; усунемо деформацію зовнішнього кута лівого ока; за допомогою методики вирощування власної шкіри видалимо рубцевий масив на голові; проведемо операцію з видалення рубцевого масиву в лівій частині тулуба”, – йдеться у дописі.

Загальна вартість лікування становитиме близько 40 000$, але команда небайдужих медиків проведе лікування безкоштовно. Результат реконструктивних операцій можна буде оцінити вже за рік.

“Його історія – це приклад для всіх українців безмежної сили духу, незламності та віри в краще. Спільними силами з небайдужими ми завершимо розпочату справу”, – додав Ростислав.

Світлина від Ростислава Валіхновського. Світлина від Ростислава Валіхновського.

Пропонуємо до перегляду сповний сюжет програми.

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...