У Богородчанському районі провели акцію «Школярик»

Напередодні Дня знань традиційними у Богородчанськорму районі стали зустрічі керівництва райдержадміністрації із опікунами, піклувальниками, прийомними батьками та дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, прийомними дітьми,...
Напередодні Дня знань традиційними у Богородчанськорму районі стали зустрічі керівництва райдержадміністрації із опікунами, піклувальниками, прийомними батьками та дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, прийомними дітьми, дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

18 серпня, з ініціативи служби у справах дітей Богородчанська РДА провела акцію «Школярик». Основна її мета – підтримка дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, інформує Бліц-інфо.

У рамках акції 44 дітям, які навчаються у загальноосвітніх школах району, вручили сертифікати для придбання шкільного приладдя.  Задля цього з місцевого бюджету на виконання районної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав, попередження бездоглядності та безпритульності на 2016 – 2020 роки було виділено кошти у сумі 9 тис. грн.

Категорії
Новини
Новини
Loading...