Франківська служба зайнятості пропонує безкоштовне навчання

Служба зайнятості може забезпечити безкоштовне навчання безробітних, про це розповів директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Григорій Горбаль. Протягом першого півріччя таку можливість використали близько 3,5 тис безробітних,...

Служба зайнятості може забезпечити безкоштовне навчання безробітних, про це розповів директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Григорій Горбаль.

Протягом першого півріччя таку можливість використали близько 3,5 тис безробітних, які зареєструвалися у центрі зайнятості, а до кінця року планують провести навчання ще для більше 3,3 тисяч людей, повідомила прес-служба Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Навчання організовує служба зайнятості. Роботодавець подає замовлення на певний вид професії і служба навчає працівників, або ж пропонують безробітним запроваджувати своє підприємство.

Протягом січня-липня 2017 року на замовлення більш як 2,5 тис. підприємств області служба зайнятості здійснювала навчання безробітних.

Переваги такого навчання для роботодавців:

  • з роботодавцями погоджуються навчальні програми;
  • роботодавці беруть участь у кваліфікаційній атестації безробітних та гарантують проходження слухачами виробничої практики на підприємствах;
  • 100% працевлаштування безробітних після навчання (якісний підбір необхідних працівників).

В Івано-Франківську теж ж така навчальна організація – центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Категорії
Новини
Новини
Loading...