В Івано-Франківську відкрилася художня виставка до Дня Незалежності (фото)

У виставковій залі Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України відкрилася виставка до Дня незалежності. Сьогодні, 22 серпня, у виставковій залі Івано-Франківської обласної організації...

У виставковій залі Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України відкрилася виставка до Дня незалежності.

Сьогодні, 22 серпня, у виставковій залі Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України відкрилася традиційна виставка приурочена до Дню Незалежності України, повідомляють Версії.

На  виставці представлено твори митців Прикарпаття в різних жанрах і техніках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. З вітальним словом до художників та відвідувачів виставки звернувся голова обласної організації НСХУ Микола Якимечко. Також присутніх привітали  начальник управління культури, національностей та релігій івано-франківської обласної державної адміністрації Володимир Федорак та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Левицький.

Категорії
Новини
Новини
Loading...