“Прикарпаття” на виїзді громить стрийську “Скалу”

Після цієї перемоги франківчани закріпилися на другому місці турнірної таблиці. Матч “за шість очок” на моршинському стадіоні “Медик” розпочався з атак “Прикарпаття”. І вже...

Після цієї перемоги франківчани закріпилися на другому місці турнірної таблиці.

Матч “за шість очок” на моршинському стадіоні “Медик” розпочався з атак “Прикарпаття”. І вже на 14-й хвилині зустрічі тиск гостей приніс результат. Після подачі Олега Веприка із штрафного удару помилився голкіпер господарів Олег Білик, вибивши м’яч прямо на ногу Василю Дербаху. Півзахисник франківчан з розвороту відправив шкіряну кулю у ворота “Скали” — 0:1.

Після цього “Прикарпаття” віддало ініціативу стриянам та перейшло на гру на контратаках. Кілька небезпечних моментів біля воріт франківчан господарям таки вдалося створити, однак на гол “Скала” явно не награла. До того ж, у рамці воріт чудово діяв Остап Вульчин, який вийшов на матч із травмою коліна.

Одразу після початку другого тайму “Прикарпаття” подвоїло рахунок. Капітан Володимир Боришкевич, який наприкінці першого тайму замінив травмованого Ореста Януша, потужним дальнім ударом робить рахунок 2:0 на користь франківчан. 

Після цього “Скала” намагалася переламати хід поєдинку, однак завдяки хорошій грі Остапа Вульчина та франківської оборони забити хоча б гол стриянам так і не вдалося. Натомість, наприкінці матчу “Прикарпаття” оформило розгром.

На 79-й хвилині після удару Ігоря Худоб’яка зі штрафного м’яч відбився від стінки господарів і на добиванні Віктор Яневич спокійно головою забив третій м’яч. А на 90-й хвилині зустрічі подачу з кутового удару замкнув Роман Дитко. 0:4 — “Прикарпаття” впевнено перемагає найближчих переслідувачів у турнірній таблиці та відривається від них на 6 очок.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...