У Калуші міська влада відмовила у облаштуванні фактичної зупинки

Щоби розглянути петицію у облаштуванні зупинки потрібно було більше ніж 3 місяці. Відмову у обладнанні автобусним зупинковим павільйоном місця висадки та посадки пасажирів міськими...

Щоби розглянути петицію у облаштуванні зупинки потрібно було більше ніж 3 місяці.

Відмову у обладнанні автобусним зупинковим павільйоном місця висадки та посадки пасажирів міськими маршрутками на розі вулиць Козоріса та Привокзальної Калуська міська рада обгрунтувала тим, що “вказане місце не є автобусною зупинкою, а тому його обладнання павільйоном неможливе”, йдеться Відповіді на петицію. Парадоксом є те, що це місце фактично використовується як автобусна зупинка.

В відповіді на петицію також зазначається, що “будівля автостанції пербуває у власності ТВД «Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій» а оренду продовжено до 01.11.2021 року. Саме тому “Калуська міська рада не має можливості фінансування робіт зазначених в петиції, однак буде направлено лист на імя генерального директора ТДВ «Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій» – йдеться у відповіді на петицію.

Чим же ж завершиться переписка між Калуською міською радою та автобусним підприємством наразі невідомо.

Категорії
Новини
Новини
Loading...