Близько 250 резервістів пройшли навчальні збори повітряного командування “Захід”

Відбувся призов на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої та другої черг для доукомплектування визначених військових частин Повітряних Сил, зокрема Повітряного командування “Захід”. Загальна...

Відбувся призов на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої та другої черг для доукомплектування визначених військових частин Повітряних Сил, зокрема Повітряного командування “Захід”.

Загальна чисельність військовозобов’язаних, що сьогодні черговий раз відчули себе частиною Повітряних Сил Збройних Сил України  в Західному регіоні, склала біля двох з половиною сотень.

Більшість з них – це солдати та офіцери, що доукомплектовують бригаду тактичної авіації повітряного командування “Захід”, що в Івано-Франківську.

“Слід зазначити, що завдяки професіоналізму персоналу військкоматів та пунктів прийомів особового складу в частинах при високій особистій відповідальності резервістів, що підлягали виклику на навчання, збори вдалося провести організовано та в повній мірі виконати всі заплановані заходи”, – повідомляють в ПК “Захід”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...