У СБУ кажуть, що прикарпатці почали більше довіряти спецслужбі

Управління СБУ в Івано-Франківській області фіксує, що протягом 2017 року кількість звернень громадян на її телефони довіри збільшилася в п’ять разів у порівнянні з...

Управління СБУ в Івано-Франківській області фіксує, що протягом 2017 року кількість звернень громадян на її телефони довіри збільшилася в п’ять разів у порівнянні з минулим роком.

Також побільшало жителів області, які особисто приходили в УСБУ та направляли повідомлення на електронну поштову скриньку й на сторінку в соціальній мережі Фейсбук.

“Ми розцінюємо це як зростання довіри до спецслужби”, – йдеться в повідомленні прес-служби Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Громадяни повідомляють про підозрілих осіб, предмети, залишені без нагляду, корупційні прояви, правопорушення, пов’язані з поширенням наркотиків, та надають іншу інформацію, яка дозволяє СБУ упередити вчинення злочинів, пише Курс.

СБУ отримує непоодинокі звернення громадян стосовно шахраїв, які видають себе за співробітників спецслужби

Спецслужба ретельно перевіряє всі звернення громадян з приводу незаконних дій будь-яких осіб, у тому числі тих, які представляються співробітниками СБУ. Вказаним діям надається правова оцінка. За ознаками злочинів правоохоронцями області відкрито кримінальні провадження.

Служба безпеки України наголошує, що очищує власні ряди від охочих “заробити”. Голова СБ України Василь Грицак повідомив, що відкрито вісімдесят чотири кримінальних провадження, судами різних інстанцій винесено 23 обвинувальні вироки, повідомлено про підозру 55 співробітникам Служби, направлено до суду матеріали ще за 16 кримінальними провадженнями стосовно співробітників спецслужби.

Управління СБУ в Івано-Франківській області висловлює вдячність усім небайдужим громадянам та надає контактні телефони, за якими можна повідомити в Управління СБУ в Івано-Франківській області про злочини, віднесені до компетенції спецслужби:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 15

Телефони довіри (цілодобово): (0342) 52-22-95, 59-03-03

E-mail: [email protected]

Категорії
Новини
Новини
Loading...