Калуська гімназія — у ТОП-10 кращих шкіл України

За підсумками зовнішнього незалежного оцінювання Калуська гімназія імені Дмитра Бахматюка увійшла в ТОП-10 кращих загальноосвітніх учбових закладів України. Як повідомляє інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua»,...

За підсумками зовнішнього незалежного оцінювання Калуська гімназія імені Дмитра Бахматюка увійшла в ТОП-10 кращих загальноосвітніх учбових закладів України.

Як повідомляє інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua», коли у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

За результатами рейтингу, перше місце в Україні посів Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франка, на другому місці розташувався київський ліцей «Інтелект», третє місце отримав столичний ліцей «Наукова зміна».

Загалом, до першої десятки рейтингу потрапили 5 навчальних закладів з Києва, три навчальних заклади з Дніпра та по одному зі Львова та м. Калуш Івано-Франківської області (10-е місце).

Варто зазначити, що в першу двадцятку рейтинга потрапив ще один учбовий заклад Прикарпаття:  13-те місце посідає Українська гімназія №1 Івано-Франківської міськради.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році.

Категорії
Новини
Новини
Loading...