Батьки з криками “ганьба” вимагали у Смаля повернути директорку школи №3

У Франківську 14 вересня в залі засідань департаменту освіти і науки міської ради зібралися батьки та вчителі школи №3, аби особисто зустрітися з директором...

У Франківську 14 вересня в залі засідань департаменту освіти і науки міської ради зібралися батьки та вчителі школи №3, аби особисто зустрітися з директором департаменту Ігорем Смалем і повернути на посаду директора Світлану Долгову.

Директор департаменту ознайомився із зверненням батьків, щодо повернення директриси Світлани Долгової і запросив батьків на розмову у департамент.

В присутності батьків Смаль запитав Долгову, чи був на неї тиск, повідомляє Репортер.

“Я вам сказала, що нехай причиною буде те, що я не згідна вести самостійний бухгалтерський облік школи. Я намагалася зберегти спокій в місті і країні в цілому. Ця історія триває другий рік. Завтра на батьківських зборах я розповідатиму про все. Я не хочу війни, але чуючи таку підтримку батьків, я погоджуюся відкликати свою заяву на звільнення”, пояснила С.Долгова.

“Нині Світлана Долгова виконує обов’язки директора школи, – каже Ігор Смаль. – Заяву на звільнення написала 6 вересня. В заяві днем звільнення було вказано 11 вересня. До кінця понеділка заяви, про відкликання заяви на звільнення, не було. Вона з’явилася 13 вересня. Юридичних підстав відкликати наказ у мене немає. Через певний час ми оголосимо конкурс і Долгова має право брати участь у конкурсі. З нею підпишуть контракт на 6 років”.

Директор департаменту стояв на своєму – мовляв, чекайте конкурсу. Він спробував вийти із зустрічі, але батьки з криками “Ганьба!”, заблокували двері.

Чи виконає свою обіцянку колишній директор школи та чим завершиться її виступ на батьківських зборах?

Категорії
Новини
Новини
Loading...