Танцювальний марафон тих, кому за 50, проведуть у Коломиї

1 жовтня в мистецькому центрі «Світовид» в Коломиї відбудеться Перший танцювальний фестиваль живого танцю «Танцювальний марафон тих, кому за 50 років». Фестиваль приурочений міжнародному...

1 жовтня в мистецькому центрі «Світовид» в Коломиї відбудеться Перший танцювальний фестиваль живого танцю «Танцювальний марафон тих, кому за 50 років». Фестиваль приурочений міжнародному дню людей похилого віку та міжнародному дню музики.

Ініціатива з проведення фестивалю належить Миколі Кукурбі, йдеться на Facebook-сторінці марафону.

Фундатори Першого танцювального фестивалю живого танцю «Танцювальний марафон тих кому за 50 років» громадський активіст Володимир Довганюк (голова правління «Лікарняної каси Прикарпаття»), Мистецький центр «Світовид» (Михайло Бережницький), Благодійний Фонд «Ми Допоможемо» (Катерина Рижих).

До творчої групи з підготовки і проведення фестивалю увійшли Володимир Довганюк, Микола Кавацюк, Катерина Рижих, Михайло Стовп’юк. 

Запрошуємо до участі у фестивалі усіх бажаючих з усієї України, які ведуть активний, здоровий спосіб життя та мають на меті провести чудово час і увійти у Книгу рекордів України, так як в цей день ми встановимо новий танцювальний рекорд. 
Мета фестивалю – популяризація активного та здорового способу життя серед людей кому за 50 років, так як у 50 життя тільки набирає нових яскравих обертів. Заохочувати людей до танцю та просіювати любов до музики і танців. Заохочувати різні вікові категорії до започаткування нових традицій у Коломиї та Україні. Всі зібрані кошти під час фестивалю будуть передані у той же день геріатричному пансіонату. 

Умовами участі у фестивалі є бажання взяти участь, зареєструватись та мати на меті перемогти.

Кожен учасник упродовж п’ядесяти хвилин буде танцювати потім 10 хвилин музична та танцювальна перерва, упродовж якої кожен учасник буде мати можливість провірити тиск та підкріпитись безкоштовним фуршетом. У часі проведення фестивалю буде здійснюватися відеозапис з подальшою публікацією на сторінці фестивалю. 

Для участі у фестивалі прохання попередньо зареєструватися в координатора фестивалю – Рижих Катерини 0936563242. 

У часі проведення фестивалю буде встановлюватись танцювальний рекорд України людей похилого віку.

За ініціативи Володимира Довганюка кожен учасник отримує гарантований подарунок (мед, трав’яний чай та вітаміни). Переможець фестивалю отримує одноразову грошову винагороду у розмірі 10000 гривень. 

Уже відомо, що участь у фестивалі візьмуть близько 50 осіб похилого віку з Коломиї й Коломийщини, Івано-Франківська.

Категорії
Новини
Новини
Loading...