В неділю у міському парку проходитиме соціальний проект «День червоного носика»

У неділю, 17 вересня, об 11.00 в Міському парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка проходитиме соціальний проект «День червоного носика» та літературний квест...

У неділю, 17 вересня, об 11.00 в Міському парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка проходитиме соціальний проект «День червоного носика» та літературний квест для молоді «Чарівний світ».

Організатори заходу – студенти франківських вишів.

«День червоного носика» – це благодійний захід, на якому збиратимуть кошти на ліки для малозабезпечених пацієнтів обласної дитячої клінічної лікарні. У програмі фестивалю: клоуни, хенд-мейд ярмарок, майстер-класи з сучасних танців, гончарства, писанкарства та багато інших розваг, інформує Фіртка.

Вхід на захід є за умови «червоного носика», який можна придбати за довільну суму. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю ліків малозабезпеченим дітям (визначатимуться за допомогою лікарні).

Захід організовують студенти, які стали одними з переможців проекту «Реалізуй свою мрію».

Літературний квест «Чарівний світ»

Діти у віці 11-15 років виконуватимуть певну кількість послідовних завдань. Підказки, що допоможуть впоратися з випробуваннями, є на сторінках відомих книг. Квест спрямований на те, щоб спростувати думку, що комп’ютерні ігри та захоплення гаджетами – це звична норма життя для сучасних дітей та заохотити підлітків більше читати книги.

Категорії
Новини
Новини
Loading...