В Івано-Франківську обговорили зміну режиму роботи майданчиків для платного паркування

Сьогодні, 15 вересня,  в Івано-Франківську відбулось відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконкому «Про встановлення...

Сьогодні, 15 вересня,  в Івано-Франківську відбулось відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконкому «Про встановлення режиму роботи майданчиків для платного паркування транспортних засобів».

20 липня виконавчий комітет Івано-Франківська вирішив, що в зв’язку з проведенням ярмарків, сезонної торгівлі, культурно-масових заходів встановлювати додаткові дні, коли провадження діяльності в межах окремих майданчиків для платного паркування не проводиться, повідомляє Галицький кореспондент

 «Потреба обговорити це рішення виникла тому, що зараз проводяться ремонтні роботи на вул. Лесі Українки, і послуги паркування тимчасово надаватися не можуть», – зазначив начальник управління  транспорту і зв’язку Олег Ганчак.

Тому на обговорені вирішили, що провадження діяльності в межах окремих майданчиків для платного паркування не проводиться також за умови ремонту даної вулиці та прилеглих територій.

Категорії
Новини
Новини
Loading...