У Франківську комунальники відремонтують декілька прибудинкових територій

На замовлення Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою в Івано-Франківську капітально відремонтують прибудинкові території на чотирьох вулицях. А саме, комунальники проведуть ремонт вул. Карпатської...
На замовлення Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою в Івано-Франківську капітально відремонтують прибудинкові території на чотирьох вулицях.

А саме, комунальники проведуть ремонт вул. Карпатської Січі, капітальний ремонт прибудинкової території по Миколайчука, 30 та вибірковий капітальний ремонт міжбудинкового проїзду та прибудинкової території на вул. Національної Гвардії, 16, 18, 20, Коновальця, 106А, інформує Бліц-інфо.

Вартість робіт згідно проектної документації на вулиці Миколійчука становить 1 млн 207 тис 766 грн. Благоустрій на вулиці Карпатської Січі обійдеться бюджету у 2 млн 473 тис 564 грн. А от вибірковий капітальний ремонт міжбудинкового проїзду та прибудинкової території на вул. Національної Гвардії та Коновальця вартуватиме 3 млн 148 тис 892 грн.

Категорії
Новини
Новини
Loading...