Прикарпатців кличуть на міжнародну прощу у Погоню

30 вересня – 01 жовтня 2017 року у духовно-паломницькому центрі Матері Божої, що у с. Погоня на Тисмениччині, відбудеться XXІІ Міжнародна проща Вервиці за...

30 вересня – 01 жовтня 2017 року у духовно-паломницькому центрі Матері Божої, що у с. Погоня на Тисмениччині, відбудеться XXІІ Міжнародна проща Вервиці за мир і єдність Церкви.

Масштабний духовний захід проходитиме за сприяння та підтримки обласної і Тисменицької районної влади. Його головним організатором є монастир Успіння Матері Божої чину Святого Василія Великого. Цьогоріч, як і попередніх разів, тут очікують тисячі вірян і не тільки з різних місць України, але й закордону, інформує Тисменицька РДА.

Організаційно-підготовчі заходи щодо проведення міжнародної прощі у Погоні обговорили 14 вересня на виїзній нараді під головуванням першого заступника голови Тисменицької районної державної адміністрації Володимира Заника та заступника голови Тисменицької районної ради Ігоря Федоришина за участі настоятеля монастиря Успіння Матері Божої ЧСВВ у Погоні о. Никодима Гуралюка, представника Тисменицької міської ради, працівників районних служб, установ та організацій. Зокрема, йшлося про умови перебування, розміщення паломників, медичне забезпечення, гаряче харчування, впорядкування транспортного та пішохідного рухів, облаштування під’їздів, освітлення території.

З метою зручного та безпечного перебування вірян протягом двох днів у духовному місці працюватимуть відповідні районні служби: поліція, рятувальники, медики та волонтери, працівники соціальних закладів, буде організована торгівля, встановлені намети з обігрівальними приладами, ліжками та лавками.

Категорії
Новини
Новини
Loading...