Політичні авторагулі: у Франківську поліцейські оштрафували автомобілі з кортежу Міхаїла Саакашвілі

Одразу двоє водіїв з кортежу скандального порушника кордону України та політика без громадянства Міхаїла Саакашвілі порушили правила паркування в середмісті Івано-Франківська.  Автомобілі, порушуючи ПДР,...

Одразу двоє водіїв з кортежу скандального порушника кордону України та політика без громадянства Міхаїла Саакашвілі порушили правила паркування в середмісті Івано-Франківська. 

Автомобілі, порушуючи ПДР, доставили екс-голову Одеської ОДА із “свитою” на сьогоднішню зустріч представників новоспеченої партії “Рух нових сил” з мешканцями Івано-Франківська.

Спочатку патрульні поліцейські помітили авто Skoda Superb, яке рухалося по смузі для руху маршрутних транспортних засобів на вул. Січових Стрільців. Як виявилося пізніше, саме в цьому авто їхав колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

“На водія цього авто поліцейські винесли постанову за частиною 3 статті 122 за рух по смузі маршрутних транспортних засобів. За таке порушення передбачений штраф на суму 510 гривень. В цій машині їхав Міхеїл Саакашвілі, він просто вийшов і пішов”, — сказав “Франківчанам”  прес-секретар Патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Однак ще під час складання постанови патрульні поліцейські помітили ще одне порушення ПДР. Мікроавтобус Volkswagen Caravelle припаркувався менш, ніж за 10 метрів до пішохідного переходу біля головного відділення “Укрпошти”.

“В цьому автомобілі їхала охорона Міхаїла Саакашвілі. На водія авто патрульні винесли постанову за частиною 1 статті 122. Штраф за таке порушення складає 255 гривень”, — сказав Микола Гурак.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...