У середу «Карпати» і «Прикарпаття» в Кубку України судитиме Олександр Солов’ян

Комітет арбітрів Федерації футболу України затвердив арбітрів на матчі 1/16 фіналу розіграшу Кубка України сезону-2017/2018. Зокрема, поєдинок між представником Другої ліги івано-франківським «Прикарпаттям» та...

Комітет арбітрів Федерації футболу України затвердив арбітрів на матчі 1/16 фіналу розіграшу Кубка України сезону-2017/2018.

Зокрема, поєдинок між представником Другої ліги івано-франківським «Прикарпаттям» та львівськими «Карпатами», що відбудеться в середу, 20 вересня, на полі стадіону «Рух» у Івано-Фраківську (початок – о 18:00), обслуговуватиме бригада суддів на чолі з киянином Олександром Солов’яном, повідомляє ZIK

На лінії поля Олександру Солов’яну в середу допомагатимуть лайнсмени Володимир Думенко (Харків) та Денис Сердюк (Полтава). Функції четвертого арбітра виконуватиме Андрій Кошура (Чернівці). Спостерігач арбітражу – Геннадій Літвінов (Луганськ).

Довідка:

Олександр Солов’ян (зріст – 188 см, вага – 74 кг) народився 6 квітня 1989 року. Мешкає в Києві. Має вищу освіту – закінчив столичний Національний університет фізичного виховання і спорту України.

З початку 2007 року обслуговував регіональні змагання і вже за рік почав судити матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги та першості України серед аматорів. У 2012–2017 рр. працював на поєдинках Другої ліги чемпіонату України. З 2017 року судить матчі Першої ліги.

Категорії
Новини
Новини
Loading...