У центрі міста франківців розважає людина-оркестр

Подорожуючий вуличний музикант Віталій Волошин, творче псевдо – “Амарок”, завітав до Франківська, щоб подарувати мешканцям та гостям міста етнічну “музику для душі”. Музикант приїхав...

Подорожуючий вуличний музикант Віталій Волошин, творче псевдо – “Амарок”, завітав до Франківська, щоб подарувати мешканцям та гостям міста етнічну “музику для душі”.

Музикант приїхав з Ужгорода до Франківська всього на два дні, далі його чекають Ковель, Луцьк та Рівне, повідомляють Версії.

“Дуже люблю подорожувати, поєднувати подорожі і музику, дарувати людям позитивний настрій, адже моя музика так і називається – музика для душі”, – розповідає Віталій Волошин.

Музикант віртуозно поєднує сопілку та флейти сампоні. В його арсеналі є болівійські, іспанські та португальські сампоні, українські сопілочки, блокфлейти та най. Виконує народні та авторські композиції народів Південної Америки, зокрема Болівії, Чилі та Перу. Є й українські музичні композиції в його репертуарі – для франківців вуличний музикант виконав інструментальну версію відомої пісні “Два кольори”

“Я виконою композиції, які надихають на позитивні емоції. Важкі композиції – рок, металіку – я не люблю”, – зізнається музикант.

Категорії
Новини
Новини
Loading...