Податківці Прикарпаття посприяли підвищенню зарплат 1200 працівникам

Наймані працівники завдяки зусиллям податківців отримали зарплату не менше мінімальної. Завдяки профілактичній роботі щодо недопущення виплати працівникам заробітної плати нижче законодавчо встановленого рівня чи...

Наймані працівники завдяки зусиллям податківців отримали зарплату не менше мінімальної.

Завдяки профілактичній роботі щодо недопущення виплати працівникам заробітної плати нижче законодавчо встановленого рівня чи в «конвертах», 1200 працівників отримали більшу заробітну плату, – повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

За рахунок цього до бюджету додатково надійшло 506,3 тис.грн податку на доходів фізичних осіб та 563,8 тис.грн. єдиного соціального внеску.

Крім того, за цей період залучено до оформлення належним чином трудових відносин 236 найманих осіб, які працювали без укладання трудових угод з роботодавцями. Ще 40 громадян, які працювали нелегально, офіційно зареєструвалися підприємцями.

Загалом, за результатами 8 перевірок щодо дотримання суб’єктами господарювання діючого законодавства при виплаті доходів громадянам податківці донарахували до бюджету 2191,6 тисяч гривень податків і зборів разом з штрафними санкціями.

Категорії
Новини
Новини
Loading...