Франківців запрошують на всеукраїнський флешмоб, присвячений Дню миру

20 вересня в Івано-Франківську, напередодні Дня миру, громадська орган «СТАН» запрошує всіх бажаючих до діалогу про мир за допомогою мистецтва. Як заявляють організатори, з...

20 вересня в Івано-Франківську, напередодні Дня миру, громадська орган «СТАН» запрошує всіх бажаючих до діалогу про мир за допомогою мистецтва.

Як заявляють організатори, з 17:00 до 20:00 кожен небайдужий зможе долучитись до створення спільної скатертини миру і лишити свій кольоровий слід, інформує Стик.

«Бо і в житті кожен із нас своїми діями чи бездіяльністю залишає свій слід в створенні світу та миру, в якому ми перебуваємо. Якщо ви переживаєте, що не вмієте малювати, не біда, соціальна художниця, мисткиня та активістка Patricia Hoffman буде поруч, і готова допомогти всіх виразити свої думки фарбами, пензлями, чи навіть відбитками пальців», – йдеться в повідомленні.

Акція пройде на вул. Незалежності, початок – о 17:00.

«День миру in UA 2017» є частиною проекту «Сприяння діалогу та примиренню в регіонах України», який реалізовує ГО «Молодіжна організація “СТАН”» за фінансової підтримки National Endowment for Democracy. Всеукраїнська акція також проходить в рамках конкурсу «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах» за підтримки Міжнародний фонд «Відродження» та Європейського Союзу.

Категорії
Новини
Новини
Loading...