Франківських учнів запрошують позмагатися за безкоштовне навчання у США

23 вересня о 9:00 учні міста Івано-Франківськ та області зможуть випробувати свої сили і позмагатися за можливість безкоштовного навчання у США за «Програмою обміну...

23 вересня о 9:00 учні міста Івано-Франківськ та області зможуть випробувати свої сили і позмагатися за можливість безкоштовного навчання у США за «Програмою обміну майбутніх лідерів (FLEX)».

Тестування відбудеться за адресою – м. Івано-Франківськ , вул. Будівельників, 24, ЗОШ №22.

FLEX – це програма культурного обміну для старшокласників, в рамках якої учні 8, 9 та 10 класів мають можливість безкоштовно поїхати до США, навчатися у загальноосвітній школі протягом року, проживаючи у приймаючій родині. Програма повністю фінансується урядом США та адмініструється організацією «Американські Ради з міжнародної освіти», інформує Галка.

За 25 роки роботи в Україні випускниками FLEX стали більше 6 тисяч школярів, серед яких понад 250 – учні з інвалідністю.

Як повідомляють у “Флекс Україна”, до конкурсу цього року допускаються всі учні 8-10 класів, які народилися в період з 1 січня 2001 по 15 липня 2003 року та володіють англійською мовою.

З собою необхідно мати свідоцтво про народження, фотокартку 3х4 та згоду на обробку персональних даних (документ є обов’язковим, його можна знайти на нашому сайті: www.americancouncils.org.ua).

До участі в конкурсі також запрошуються діти з обмеженими фізичними можливостями, які народилися в період з 15.02.2000 по 15.07.2003 та навчаються в 8-11 класах. Дітям з обмеженими фізичними можливостями необхідно попередити про свою участь київське представництво “American Councils” для створення належних умов тестування.

З собою необхідно мати свідоцтво про народження, фотокартку 3х4 та згоду на обробку персональних даних (документ є обов’язковим, його можна знайти на нашому сайті: www.americancouncils.org.ua).

Учасники з Луганської та Донецької областей та АР Крим, які відповідають всім критеріям, можуть взяти участь в тестуванні в будь-якому найближчому до них тест-центрі.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...