Болота не буде. Дорожники міста повністю готові до зимового періоду

Сьогодні під час оперативної наради директор “Муніципальної дорожньої компанії” Віталій Бурко розповів про стан підготовки до зимового періоду. Він повідомив, що дорожня компанія ще...

Сьогодні під час оперативної наради директор “Муніципальної дорожньої компанії” Віталій Бурко розповів про стан підготовки до зимового періоду.

Він повідомив, що дорожня компанія ще з весни закупила все необхідне для прибирання та посипання міста.

“Готуватися до зими почали ще у квітні поточного року. Тоді було огоолошено тендери на закупівлю чотирьох тон гранітного відсіву та 2000 тон технічної солі. Цієї кількості має вистачити цілком на два сезони. Відсів ми придбали у Житомирській області, він повністю відповідає стандартам, а не, як попередніх років, з глиняними домішками. Болота по місту не мало б бути. Також у нас є 1300 тон солі, яку використовуватимуть для посипання вулиць спеціальними машинами”, – сказав Бурко.

Окрім цього дорожники закупили два трактори з обладнанням для розпилення піско-соляної суміші та розробили маршрути для посипання.

“Розроблено 7 маршрутів для посипання, три для очищення та шість снігоприбиральних”, – розповів керівник “Муніципальної дорожньої компанії”.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...