На Прикарпатті обрали краще спортивне село області

16 та 17 вересня у Долині проходили обласні спортивні змагання за звання кращого спортивного села області.     Про це повідомляє прес-служба ОДА. Цьогоріч...
16 та 17 вересня у Долині проходили обласні спортивні змагання за звання кращого спортивного села області.
 

 
Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Цьогоріч за перше місце змагалися 7 команд області. Серед них команди села Торговиця Городенківського району, села Підвербці Тлумацького району, села Вікторів Галицького району, села Лісний Хлібичин Коломийськго району, села Марківці Тисменицького району, села Сваричів Рожнятівського району. Спортсмени виборювали звання кращих у змаганнях з волейболу, футзалу, гирьового спорту, настільного тенісу, перетягування канату, шахів та шашок.

У загальнокомандному заліку друге та третє місця відповідно зайняли команди села Підвербці та селища Вигода. А переможцями обласних змагань ВФСТ «Колос» АПК України серед сільських та селищних рад області на краще спортивне село України у 2017 році стала команда села Торговиця Городенківського району.

Фінальні Всеукраїнські спортивні змагання за звання кращого спортивного села України відбудуться 22-24 вересня у Ворохті.

Категорії
Новини
Новини
Loading...