У Калуші чоловік викрав у продавчині гаманець

До місцевого відділу поліції звернулася продавець одного із магазинів міста, яка повідомила про те, що невідома особа вчинила крадіжку її гаманця з 400 гривнями...

До місцевого відділу поліції звернулася продавець одного із магазинів міста, яка повідомила про те, що невідома особа вчинила крадіжку її гаманця з 400 гривнями та банківськими картками.

 Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Після перегляду камер відеоспостереження правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Зловмисник, перебуваючи в магазині, скористався тим, що продавець відволіклася на інших покупців, непомітно з під-прилавка поцупив гаманець та, заховавши його до кишені, втік.

Зараз правоохоронці проводять пошукові заходи щодо встановлення місця перебування злодія. Також поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Категорії
Новини
Новини
Loading...