У Вікторові завдяки віктору Шевченку реконструюють садочок, бібліотеку та встановлюють сучасне вуличне освітлення

Минулого року народний депутат України Віктор Шевченко об’їхав майже всі села свого округу та разом з командою систематизував нагальні проблеми району та можливі шляхи...

Минулого року народний депутат України Віктор Шевченко об’їхав майже всі села свого округу та разом з командою систематизував нагальні проблеми району та можливі шляхи їх вирішення. За рік діяльності вже є перші вагомі результати та досягнення.

У селі Вікторів Галицького району завдяки роботі нардепа вже тривають робот із розширення дитячого садочка, виділено кошти на реконструкцію бібліотеки та сучасне вуличне освітлення.

«Без села не буде України. Дуже прикро, що іноді чиновники просто забувають про сільських мешканців. Бо у великому місті легше організувати будь-яку роботу. В тому числі господарку. А от села залишаються поза увагою. Хочу змінити таке ставлення і всі сили витрачаю на підтримку невеликих населених пунктів, в тому числі і мого виборчого округу », – наголошує нардеп Віктор Шевченко.

На разі у дитячому садочку Вікторова в одній половині сміх та гам, а в другій напружена робота. В селі на розширення садочка чекали 5 років.

«Ми просили гроші у районному бюджеті, звертались до чиновників вищого рівня, але це не дало результату. То ж ми звернулись до депутата від нашого округу Віктора Шевченка. Він посприяв у виділенні кошів на ремонт групи. А тепер нам виділили ще 300 тисяч на реконструкцію бібліотеки. Сільську читальню поділять навпіл. Половина – під книги. А у іншій ми розмістимо ще одну групу садочка», – розповідає сільський голова Вікторова Віктор Бойчук.

Додаткове приміщення дозволить прийняти до садочка ще майже 30 дітей, а це означає, що малюки отримають повноцінну дошкільну освіту.

Так само тривають активні підготовчі роботи й до реконструкції освітлення на центральній вулиці Вікторова.

За сприяння Віктора Шевченка, кошти на це виділили з державного бюджету. «130 тисяч гривень достатньо аби повністю капітально відремонтувати нашу центральну вулицю. Для нас це питання було дуже болючим і в плані безпеки і в плані комфорту. До того ж ми не просто зробимо ремонт, ми використаємо найновітніші технології, а це економія для нашого бюджету і можливість зробити в селі ще щось», – зазначив сільський голова, повідомляє прес-служба “Укропу”.

На правах реклами

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...