Франківців кличуть на фестиваль добрих сусідів

24 вересня о 15:00 на площі біля школи № 25 (вул. 24 Серпня, 13) відбудеться перший Каскад ФЕСТ- фестиваль добрих сусідів. На заході заплановано провести...

24 вересня о 15:00 на площі біля школи № 25 (вул. 24 Серпня, 13) відбудеться перший Каскад ФЕСТ- фестиваль добрих сусідів.

На заході заплановано провести ряд майстер-класів з лозоплетіння, гри на музичних інструментах, еко-майстерки, захід «лікарня для ведмежат», тематичні фотосесії тощо. Головною особливістю фестивалю є те, що мешканці мікрорайону «Каскад» презентуватимуть свої будинки. Господині будуть частувати гостей своїми кулінарними виробами та розповідатимуть про людей, які творять життя кожного будинку, інформує Галка.

У програмі фестивалю: музичні виступи відомих франківських колективів, показові спортивні виступи, виставка робіт дошкільнят та педагогів, смачне частування і подарунки, майстер-класи з спортивних та народних танців.

Захід організовують: Оргкомітет мешканців Каскад на чолі з депутатом міської ради Оксаною Савчук та Департамент культури Івано-Франківської міської ради.

“Фестиваль об’єднав людей різних професій і віку, там кожен зможе провести час з користю та познайомитись зі своїми сусідами” – зазначила депутат міської ради Оксана Савчук.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...