Патрульні затримали шістьох фанів “Карпат”, які порушували громадський спокій

Вчорашній матч між ФК “Карпати” і МФК “Прикарпаття” став футбольною подією десятиліття. Попри випадки безладу на стадіоні “Рух” і агресивну поведінку львівських фанів, правоохоронцям...

Вчорашній матч між ФК “Карпати” і МФК “Прикарпаття” став футбольною подією десятиліття. Попри випадки безладу на стадіоні “Рух” і агресивну поведінку львівських фанів, правоохоронцям вдалося втримати ситуацію під контролем.

295 працівників було залучено до охорони матчу  – представники Патрульної поліції, Нацгвардії, Муніципальної варти, пише Курс.

“Ніхто з вболівальників серйозно не постраждав під час масових сутичок, які мали місце. Патрульна поліція затримала шістьох порушників громадського спокою. На них склали відповідні адміністративні протоколи і їх відпустили. Серед поліцейських також були постраждалі від хуліганських дій вболівальників. Точну кількість потерпілих назвати не можемо, оскільки не всі зверталися за медичною допомогою”, – зазначив речник УПП Івано-Франківська Микола Гурак.

Також медичну допомогу надали кільком постраждалим вболівальникам, але обійшлося медичним оглядом, без госпіталізації.

Як повідомлялося, учора після завершення футбольного матчу у Франківську поліція і нацгвардія врятували гравців ФК “Карпати” від розлючених фанів. Львівські вболівальники були вкрай засмучені поразкою команди від ФК “Прикарпаття” з рахунком 2:1. Однак, дорогою з Франківська фани “Карпат” таки зупинили автобус з гравцями – в конфлікт довелося втрутитися спецназу.

Категорії
Новини
Новини
Loading...