Рятувальники на Рожнятівщині провели профілактичні навчання

Рятувальники Рожнятова провели інавчання для жителів райцентру з основних питань пожежної безпеки. Ратувальники провели навчання для господарів будинків та роз’яснили їм правила поведінки з...

Рятувальники Рожнятова провели інавчання для жителів райцентру з основних питань пожежної безпеки.

Ратувальники провели навчання для господарів будинків та роз’яснили їм правила поведінки з вибухонебезпечними предметами, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

В ході навчання, рятувальники відвідали дитячий садочок «Золота рибка», де провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»

Крім розповіді про боротьбу зі стихією, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели для малечі вікторину на тему безпеки життєдіяльності та розповіли про небезпеку ігор із вогнем і закликали дотримуватись загальних правил безпеки. Найбільше захоплення дошкільнята отримали під час гасіння умовної пожежі.

Підбиваючи підсумки проведеної роботи було зазначено, що заходи такого рівня проводяться постійно, аби запобігти виникненню пожеж, попередити кількість їх зростання, а також запобігти загибелі та травмуванню людей, особливо дітей.

Категорії
Новини
Новини
Loading...