“Ми хочемо закріпитися в регіоні”, – підрядник про зниження ціни мосту на Пасічну

Новий міст робійдеться місту на 34 мільйона гривень завдяки ощадливості підрядника Про це повідомив виконувач обов’язки директора ТОВ «Мостобудівельний загін №112» Сергій Порожнюк на...

Новий міст робійдеться місту на 34 мільйона гривень завдяки ощадливості підрядника

Про це повідомив виконувач обов’язки директора ТОВ «Мостобудівельний загін №112» Сергій Порожнюк на засіданні виконавчого комітету в Івано-Франківську, інформує видання Курс

Сергій Порожнюк повідомив виконавчому комітету, що на сьогодні ТзОВ «Мостобудівельний загін №112» має 4 об’єкти, загальний бюджет яких близько 100 млн. грн. Він також продемонстрував світлини збудованих раніше мостів у Києві.

На запитання міського голови Руслана Марцінківа, чому так впала ціна на будівництво, Порожнюк відповів, що компанія планує виконувати роботи власною технікою.

Нагадаємо, 13 вересня фірма ТОВ “Мостобудівельний загін №112” запропонувала найнижчу ціну в аукціоні на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську в Івано-Франківську. Фірма обіціяє збудувати міст за 120 мільйонів гривень, це на 86 мільйонів гривень менше очікуваної вартісті закупівлі.

Порожнюк додав, що після підписання контракту компанія напротязі двох тижнів завезе техніку та приступить до робіт.

Руслан Марцінків зазначив, що контракт може бути підписаний у жовтні.

Зазначимо, що камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону “Пасічна” урочисто заклали ще 6 травня минулого року.

Категорії
Новини
Новини
Loading...