Представники “Парк готелю” програли суд проти Держкомзему

Керівництво “Парк готелю” програло суд за позовом до Держкомзему щодо будівництва на території поблизу міського озера. Про це у Фейсбук повідомив депутат міської ради Андріан Волгін. “Ну...

Керівництво “Парк готелю” програло суд за позовом до Держкомзему щодо будівництва на території поблизу міського озера.

Про це у Фейсбук повідомив депутат міської ради Андріан Волгін.

“Ну що пані та панове, хто ж із нас рейдер… тупо огородили собі більше 15 сот землі, уже понад 10 років, і ще мають нахабство заперечувати в суді постанову відносно самовільного захоплення земельної ділянки та штрафу 68 тис 979 грн 95 коп …
Суд представники “Парк Готель” програли !!!
Тому вітаю міську раду і сподіваюся на поповнення місцевого бюджету за вищевказаною сумою

p.s. На останній сесії було сказано, що Б. Обама колись жив в апартаментах. Скоро Петро Олексійович приїде до нас в місто. Думаю запропонувати йому дізнатися законність забудови замість паркінгу – апартаменти”, – написав Волгін.

У коментарі “Франківчанам” Волгін розповів, що представники “Парк готелю” отримали від Держкомзему постанову щодо самовільного захоплення земельної ділянки та несплату коштів за користування нею. Через це вони подали до суду, який у підсумку програли.

Земельна ділянка, про яку йде мова, розташована поруч із готелем “Reikartz Парк Готель”, власником якого є брат Юрія Солов’я Роман Соловей. Згідно декларації про початок будівництва, зареєстрованої у січні 2015 року, на ділянці повинна відбутися реконструкція вже існуючого готельно-оздоровчого комплексу. Натомість, зараз тут ведеться будівництво споруди, схожої на багатоквартирний будинок.

Нагадаємо, раніше Андріан Волгін звинуватив мера Франківська та нардепа Юрія Солов’я у змові з метою відчуження земельної ділянки біля міського озера для будівництва багатоквартирного будинку.

Категорії
Новини
Новини
Loading...