У Франківську шукають операторів служби 102

В Івано-Франківську є кілька вакансій диспетчерів служби 102.  Начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в...

В Івано-Франківську є кілька вакансій диспетчерів служби 102. 

Начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Роман Гордий розповів “Галці”, що охочі можуть прийти у будь-який робочий час в управління на усну співбесіду, а також здати іспит швидкості друку на комп’ютері. На цю посаду конкурсного відбору немає. Диспетчери служби 102 працюватимуть через 2-3 доби. Обіцяють зарплату 4900-5000 гривень. Розатестовано буде приблизно 5-8 посад, пише Галка.

Останнім часом франківцям складно одразу ж додзвонитися до поліціянтів, треба довго чекати на лінії. Начальник франківських патрульних поліціянтів Дмитро Міхалець пояснював, за зміну вони отримують 70-90 викликів і оператор не може інколи одночасно відповідати на дзвінок.

Категорії
Новини
Новини
Loading...