Куди піти 23-24 вересня в Івано-Франківську

Вихідні – це завжди маленьке свято. І чи буде воно яскравим, залежить лише від подій, які ви оберете для себе на цей вікенд. Ділимось...

Вихідні – це завжди маленьке свято. І чи буде воно яскравим, залежить лише від подій, які ви оберете для себе на цей вікенд.

Ділимось найцікавішими – читайте, куди піти 23-24 вересня в Івано-Франківську, повідомляє Фіртка.

Благодійний фотодень “Пікселі Усмішки”

23-09-2017 10:00

Пікселі Усмішки – це фотодень для діток з будинку милосердя Святого Миколая. Фотодень для дітей – це можливість для них проявити себе в інших образах. Це можливість побачити себе у всій красі та впевненості,яка кожному з них притаманна. Професійні фотографи, стилісти, візажисти, декоратори в цей день старатимуться, щоб кожна дитина могла здійснити своє перевтілення. Давайте разом зробимо щось більше, ніж ми самі!

Виставка фотографії Володимира Конєва

23-09-2017 10:00

Жіночність та місто… Середовище знаходження… Тема, яка існує у майстра Володимира Конєва. Багато років він працював над цим проектом. Виставка відбудеться у місті Івано-Франківську вперше, як ідея омріяна автором. Його роботи – фотографії (у техніці мокрий друк). Нею володіли одиниці світових фотомитців. Відбитки фотографій існують в єдиному екземплярі (негатив +позитив). Автор займається всіма видами фотомистецтва та живописом. В.Конєв брав багаторазову участь в національних та міжнародних фотоекспозиціях. Лауреат міжнародних та республіканських виставок. Видав 7 авторських фотоальбомів.

Поетичний вечір “Дотик Слова”

23-09-2017 17:00

У атлетів сильне тіло. Банкіри та олігархи володіють силою грошей, політики – силою переконань (а часто і брехні). У чому ж сила поетів? Це, звісно ж, сила слова! 6 молодих митців із різних міст зберуться у Івано-Франківську, щоб своїм словом доторкнутися до кожного з присутніх. Вони радо покличуть вас у світ власної творчості, щоб зачарувати глибиною образності та красою подачі. Саме слухачі оберуть учасника, який вразить найбільше та отримає спеціальні призи. А доповнюватиме атмосферу поезії музичним словом учасник гурту «Пенсія», гітарист гурту «Savka pub Band» – бард Андрій Маврик.

Сольний концерт Tarabarova

23-09-2017 19:00

З новою програмою “ДОБРЕ З ТОБОЮ”

Frankivsk Half Marathon’17

24-09-2017 09:00

Дистанція 10 км – чудовий вибір для любителів бігу, а підкорення дистанції в 5км надихнуть початківця рухатись в спорті далі. Для досвідчених бігунів передбачена дистанція в 21км. Також можна обрати дистанцію в 2 км для сімейного або для благодійного забігів! Бажаєте пробігти разом з друзями, або робочим колективом? Тоді естафета і корпоративний забіг саме для вас. На дітей віком до 14 років чекають 3 безкоштовні забіги в різних вікових категоріях, щоб допомогти кожній дитині змалку полюбити спорт.

Виставка собак

24-09-2017 10:00

5-та осіння сертифікатна ( САС ) виставка собак всіх порід

Верховина в Івано-Франківську

24-09-2017 13:00

Категорії
Новини
Новини
Loading...