У середмісті стартував Frankivsk Half Maraton’17

Вранці 24 вересня на площі Франка стартував четвертий Frankivsk Half Marathon, який проводить платформа “Тепле Місто”.  Цьогоріч учасниками забігу стали майже тисяча людей, сотня –...

Вранці 24 вересня на площі Франка стартував четвертий Frankivsk Half Marathon, який проводить платформа “Тепле Місто”.

 Цьогоріч учасниками забігу стали майже тисяча людей, сотня – дітей, які представляють 63 міста України, 10 країн світу. До півмарафону у Франківську долучилися, зокрема, бігуни з Болгарії, Великої Британії, Данії Казахстану, США, передає Галка.

О 9 годині стартували діти, а о 10 – дорослі. Розпочалося дійство із Гімну України.

“Сьогодні не лише ми біжимо. Передаємо вітання Краматорську, Дніпру. Не знаю, яка у них погода, але у нас самі бачите, яка. Але, думаю, після старту всі зігріються, всі будуть задоволені”, – зазначив організатор Півмарафону Ігор Крицак та побажав учасникам “легких ніг”.

Основний маршрут складає 21,097 кілометр, інші: 5, 10 кілометрів, естафети, сімейний забіг і дитячі дистанції на 100, 500 і 1000 метрів, а також благодійний забіг на 2 кілометри, який розпочнеться пообіді. Варто відзначити, що три команди зголосилися на корпоративний забіг.  Підтримуюють бігунів черлідерки та музики.

Результати забігів стануть відомі о третій годині дня.

Категорії
Новини
Новини
Loading...